Private lease tarieven p/mnd*

Looptijd 10.000 km 15.000 km 20.000 km 25.000 km
36 mnd. € 295,- € 310,- € 325,- € 340,-
48 mnd. € 280,- € 295,- € 310,- € 325,-
60 mnd. € 265,- € 280,- € 295,- € 310,-

*Bovenstaand tarieven zijn inclusief BTW en alleen geldig op de Peugeot Blue Lion uit voorraad die reeds van kenteken zijn voorzien. Actie geldig zolang de voorraad strekt. Indien deze niet meer voorradig zijn dan dient er rekening te worden gehouden met een meerprijs van € 20,- (incl. BTW) voor de Peugeot 208 Active met als extra's lichtmetalen velgen en een navigatiesysteem.

**Er worden geen extra kosten berekend zolang u binnen de door u gekozen gereden kilometers blijft. Maakt u toch meer kilometers dan vindt er een afrekening plaats op basis van 7 cent (incl. btw) per meer gereden kilometer, totdat het volgende jaarkilometrage is bereikt.

208 5-deurs 1.2 PureTech 82pk

De Peugeot 208, een karaktervolle, sportieve en geraffineerde compacte hatchback van de nieuwe generatie. Het karakter en tomeloze energie die de auto uitstraalt maakt dat het een echte blikvanger is. Met zijn ver naar buiten geplaatste mistlampen is de auto optisch breder en tegelijkertijd erg dynamisch en lijkt hij aan de weg gekleefd te zijn, waardoor u direct zin krijgt om in te stappen en weg te rijden. 

Interieur

  • Bediening van audio en multimedia op het stuurwiel
  • Cruise control met instelbare snelheidsbegrenzer
  • Connect NAV
  • Connect Bluetooth

Bestel uw auto

Kika tekent bij Vakgarage!

Kika van Es scoort bij Vakgarage. Zij is komend jaar het ‘gezicht’ van Vakgarage Private Lease. De bekende profvoetbalster zal zich gaan inzetten bij campagnes waarmee Vakgarage de dienst Private Lease onder de aandacht gaat brengen van het grote publiek. Kika heeft gekozen voor deze samenwerking omdat zij als geen ander weet wat het is om te kunnen vertrouwen op je auto. Kika: “Dagelijks rijd ik van Brabant naar Amsterdam om daar te trainen. Dan wil je geen pech krijgen of andere verrassingen meemaken. Ik vind dat een auto moet doen waarvoor ‘ie is: starten en rijden. En als het dan ook nog een leuke auto is, dan is dat mooi meegenomen!”

Stichting Keurmerk Private Lease

Vakgarant Lease is onderdeel van Hiltermann Lease B.V., aangesloten bij de Stichting Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk garandeert dat u bij ons veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Bekijk hier de website van Stichting Keurmerk Private Lease.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Keurmerk Private Lease en/of de aanvullende voorwaarden van Hiltermann Lease.

 

Veelgestelde vragen over Private Lease